SignUp
Ukrainian Biodiversity Information Network
Національна мережа інформації з біорізноманіття
Downloads · Bibliography

Downloads
# Author Title download File size Downloads Added
1. Putshkov Putshkov V.G. 1965 Щитники Средней Азии (Hemiptera, Pentatomoidea). Фрунзе : Илим, 1965 . – 331 с.
1965_-_Shchitniki_Sredney_Azii_(V.G._Puchkov).djvu

Download 6.15 Mb 13.07.2017 11:17:52 by barry
References
ID Author Year Reference Notes Region Taxa Edited
3800 Putshkov 1965 Putshkov V.G.
Щитники Средней Азии (Hemiptera, Pentatomoidea)
Фрунзе : Илим, 1965 . – 331 с.
7 23.04.2018 09:35:45   barry

# Rank Taxa Page Notes Edited Desc Recs Pics Types Keys Syn. Host
1. Suborder Heteroptera 13.07.2017 09:18:34   barry
2. Superfamily Pentatomoidea Leach, 1815 : 22 13.07.2017 09:22:13   barry
3. Family Acanthosomatidae Signoret, 1863 : 113 13.07.2017 09:21:55   barry
4. Family Cydnidae Billberg, 1820 : 25 13.07.2017 09:19:55   barry
5. Family Pentatomidae Leach, 1815 : 116 13.07.2017 09:20:51   barry
6. Family Plataspididae Dallas, 1851 : 23 13.07.2017 09:19:38   barry
7. Family Scutelleridae Leach, 1815 : 67 13.07.2017 09:20:17   barry

Online: sv_raptor · Gansucha and 44 unregistered users

BugGallery v.1.4   © UkrBIN.   PHP v. 7.2.10-0ubuntu0.18.04.1,   MySQL v. 5.7.24-0ubuntu0.18.04.1-log (mysqli).